ЗАПАЗИ СИ СРЕЩА
ЗАПАЗИ СИ СРЕЩА
Формула 1 с вкус на бананов крем 550 g

Формула 1 с вкус на бананов крем 550 g

Информация за продукта

Формула 1 предлага удобство, вкус и хранене само в един шейк.


C идеалната смес от висококачествен протеин, фибри и витамини и минерали вече няма нужда да избирате между здравословните храни и удобството – шейк Формулa 1 се приготвя бързо и лесно!


Получете хранителните вещества, от които тялото ви се нуждае, като същевременно сте отдадени на своите предпочитания или хранителни нужди. Формулa 1 съдържа съставки с произход, подходящ за вегани (строги вегетарианци), не съдържа глутен, нито изкуствени оцветители или aроматизанти.


С високо съдържание на протеин, който допринася за растежа на мускулната маса, Формула 1 е заместител на хранения за регулиране на телесното тегло, който съдържа ключови микро и макро хранителни вещества и добавени растителни вещества и билки.


Насладете се на Формулa 1 като питателна закуска, обяд или вечеря, за да подпомогнете своите цели за активен начин на живот и управление на теглото.


Шейк Формулa 1 съдържа 25 витамина и минерала, вкл. и витамин D, който допринася за нормалната функция на имунната система, и витамин С, който допринася за намаляване на умората и изтощението.


Ключови предимства

  • 222 kcal на порция
  • 18г протеин на порция, допринасящ за растежа на мускулната маса
  • 4г фибри на порция
  • Най-малко 38% от дневния препоръчителен прием на 25 витамини и минерали на порция, съдържа хром, който допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.
  • Съдържа съставки с произход, подходящ за вегани (строги вегетарианци), не съдържа глутен, нито изкуствени оцветители, съдържа естествени ароматизанти.


*Подкрепен от науката: Клинични проучвания показват, че ежедневното заместване на едно хранене при нискокалорична диета със заместител на хранения допринася за поддържането на телесното тегло след намаляването му.

* За контрол на телесното тегло: Заместете две хранения на ден с един вкусен Формула 1 шейк и приемете едно пълноценно хранене.

* За здравословно хранене и поддържане на теглото: Заменете едно от храненията си за деня с вкусния Формула 1 шейк и приемайте две пълноценни хранения


Постигнете своите калорийни цели като консумирате и здравословни междинни закуски.


Свържете се с вашия треньор за повече информация, подкрепа и код за отстъпка.

Кат. номер:

Подобни продукти

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Количката ти е празна Продължи
Количка
Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
- +
Изчерпан